Afghanistan op de Kaart

Steun S4A

Hieronder zie je de nieuwste kaarten waarmee je ons kunt steunen. Wanneer je 7 euro (dit is inclusief verzendkosten) stort, krijg je deze mooie kaarten thuis gestuurd!

Klik op … en laat via .. je adres achter en je krijgt de kaarten toegestuurd.

Genuanceerder beeld van Afghanistan

Met deze actie wil SchoolSupport4Afghanistan een genuanceerder beeld van het huidige Afghanistan geven. Veel mensen kennen het land alleen van foto’s en verhalen uit de oorlogstijd in de landelijke media. Afghanistan heeft nu, na 23 jaar bezetting en oorlog, en drie jaar na de val van de Taliban, een democratisch gekozen regering die de Afghaanse bevolking hoop geeft op een betere toekomst. Het wederopbouwproces is echter fragiel en de Afghanen hebben lang niet altijd zelf de middelen en energie om uit het diepe dal te klimmen. SchoolSupport4Afghanistan wil de Afghanen hierbij helpen. Het land is nog steeds straatarm, maar de Afghanen koesteren een vreedzame wederopbouw van onderwijs, handelsbetrekkingen, infrastructuur, cultuur, economie etc.

De foto’s

De fotokaarten zijn gemaakt aan de hand van foto’s die bestuurslid John Langerak en twee ISAF-militairen hebben gemaakt. De namen van de militairen kunnen we i.v.m. hun werk niet vermelden.

Kansen voor studenten

Met uw aankoop helpt u de kansen te vergroten voor het onderwijs van jongeren tussen de 10 en 20 jaar in Afghanistan. De opbrengst van de verkoop van deze kaarten gaat onder meer naar lagere (meisjes)scholen en technische scholen in Jalalabad en Kabul.