Bestuur

 

 Bestuur_JohnJohn is oprichter en bestuurslid van het eerste uur. Hij is sinds de oprichting van ACRA (zoals de  stichting tot    augustus 2006 heette) in 2000 zeer betrokken bij de Afghaanse zaak. Naast zijn inzet voor  SchoolSupport  werkt hij als docent werktuigbouwkunde op een MBO. John is inmiddels elk jaar naar  Afghanistan gereisd om  verschillende scholen te bezoeken en les te geven aan Afghaanse docenten.  John is voorzitter en  penningmeester van S4A.

 

Bestuur_Mehrab

Mehrab is geboren in Afghanistan en woont al enige tijd in Nederland. Hij is zeer betrokken bij de ontwikkeling van het Afghaanse onderwijs. Hij heeft in de zomer van 2007 tientallen computers van de  Nederlandse lagere school waar hij werkzaam is naar zijn eigen oude lagere school in Ghazni gebracht. Dit project heeft hij samen met familie in Afghanistan en SchoolSupport gerealiseerd.Mehrab is algemeen bestuurslid van S4A.

Bestuur_Lysanne

 

Lysanne is algemeen bestuurslid bij S4A. Zij onderhoudt de website en is actief betrokken bij de projecten van S4A. Lysanne heeft een bachelor Media & Cultuur en een master Political Communication afgerond. Ook heeft zij Midden-Oosten Studies gestudeerd en was zij twee jaar werkzaam als mentor op een hogeschool. Door haar combinatie Midden-Oosten kennis, (media) communicatie en ervaring in het onderwijs hoopt Lysanne een mooie bijdrage te kunnen leveren aan S4A.

Bestuur_Torkan
Torkan is 22 jaar, pas afgestudeerd in Internationaal Recht en Filosofie op het Amsterdam University College. Zij werkt als vrijwilligster voor S4A omdat ze gelooft in de kracht en potentie van innovatie in ontwikkelingslanden. Zij is ervan overtuigd dat technische scholing cruciaal is voor innovatie, en daarmee dus voor de algehele ontwikkeling van Afghanistan. Door haar interesse in innovatie en duurzame ontwikkelingshulp te combineren met de praktische benodigdheden van de S4A projecten helpt Torkan S4A om van haar projecten een succes te maken.

 

Bestuur_Zarlasht

Zarlasht is in Afghanistan geboren, maar grotendeels in Nederland opgegroeid. Zij heeft Communicatie gestudeerd en werkt momenteel als accountmanager. Daarnaast is ze als vrijwilligster actief bij S4A door stukken voor onze site te schrijven, de site te beheren en aan andere uitdagende projecten deel te nemen. Zarlasht gelooft in een betere wereld voor ons allemaal. Educatie is het begin van wederopbouw, zelf kennis opdoen en vervolgens je kennis delen…. hiermee wil zij de Afghaanse jeugd helpen.

 

Bestuur_Frans

Frans is financieel adviseur van SchoolSupport. Hij runt zijn eigen fiscaal adviesbureau in Terneuzen en zal zijn deskundige bijdrage leveren aan onder meer het jaarverslag van de stichting. Op de foto heeft hij net van Fatma een Afghaans hoofddeksel ontvangen.