Links naar andere websites

www.kabulgallery.com
Dit is een website met prachtige schilderijen uit Afghanistan.

www.childlightfoundation.org
De Stichting Childlight Foundation steunt onder meer de lagere school ‘Fatima Zuhra’ in Kabul. Daarbij heeft SchoolSupport4Afghanistan de stichting geholpen met een financiële bijdrage. Zodoende is een computerlokaal gebouwd en ingericht.

www.cultuurcoachafghanistan.nl
Dit is de website van Belkes Khoja Petterson. Zij is cultuurcoach voor allerlei projecten die met Afghanistan te maken hebben.

www.breekbaarnieuws.nl

Een website over een speciaal theaterproject, geïnitieerd door voormalig journaallezer en schrijver/journalist Gijs Wanders. Breekbaar nieuws is een voorstelling over het dagelijkse leven in Afghanistan, met unieke foto-en filmbeelden, verhalen, schetsen, interviews en prachtige Afghaanse muziek.

www.turquoisemountain.org
Dit is de website van de Stichting Turquoise Mountain Foundation in Kabul. TMF richt zich op onderwijs van ambachtelijke beroepen, zoals houtsnijdkunst, kalligrafie en het maken van keramiek. Oudere Afghaanse ambachtslieden zijn leermeesters van jonge Afghanen die een op een het vak leren. Oprichter van deze unieke organisatie is de historicus Rory Stewart.

ANBI Gegevens
Onder bovenstaande link treft u de ANBI-gegevens van SchoolSupport.

Jaarrekening 2012
Onder deze link treft u de SchoolSupport jaarrekening 2012.