Wie zijn de mensen van SchoolSupport4Afghanistan?

    John Langerak
John is oprichter en bestuurslid van het eerste uur. Hij is sinds de oprichting van ACRA (zoals de stichting tot augustus 2006 heette) in 2000 zeer betrokken bij de Afghaanse zaak. Naast zijn inzet voor SchoolSupport werkt hij als docent werktuigbouwkunde op een MBO. John is inmiddels elk jaar naar Afghanistan gereisd om verschillende scholen te bezoeken en les te geven aan Afghaanse docenten. John is voorzitter en penningmeester van S4A.

  Mehrab Fijzi
Mehrab is geboren in Afghanistan en woont al enige tijd in Nederland. Hij is zeer betrokken bij de ontwikkeling van het Afghaanse onderwijs. Hij heeft in de zomer van 2007 tientallen computers van de  Nederlandse lagere school waar hij werkzaam is naar zijn eigen oude lagere school in Ghazni gebracht. Dit project heeft hij samen met familie in Afghanistan en SchoolSupport gerealiseerd.
Mehrab is algemeen bestuurslid van S4A.

Zarlasht Sprokel-Khorsand
Zarlasht is in Afghanistan geboren, maar grotendeels in Nederland opgegroeid. Zij heeft Communicatie gestudeerd en werkt momenteel als accountmanager. Daarnaast is ze als vrijwilligster actief bij S4A door stukken voor onze site te schrijven, de site te beheren en aan andere uitdagende projecten deel te nemen. Zarlasht gelooft in een betere wereld voor ons allemaal. Educatie is het begin van wederopbouw, zelf kennis opdoen en vervolgens je kennis delen…. hiermee wil zij de Afghaanse jeugd helpen.
Zarlasht is algemeen bestuurslid van S4A.

  Frans Levels
Frans is financieel adviseur van SchoolSupport. Hij runt zijn eigen fiscaal adviesbureau in Terneuzen en zal zijn deskundige bijdrage leveren aan onder meer het jaarverslag van de stichting. Op de foto heeft hij net van Fatma een Afghaans hoofddeksel ontvangen.

Torkan Omari
Torkan is 22 jaar, pas afgestudeerd in Internationaal Recht en Filosofie op het Amsterdam University College. Zij werkt als vrijwilligster voor S4A omdat ze gelooft in de kracht en potentie van innovatie in ontwikkelingslanden. Zij is ervan overtuigd dat technische scholing cruciaal is voor innovatie, en daarmee dus voor de algehele ontwikkeling van Afghanistan. Door haar interesse in innovatie en duurzame ontwikkelingshulp te combineren met de praktische benodigdheden van de S4A projecten helpt Torkan S4A om van haar projecten een succes te maken.

Lysanne Chang
Lysanne is algemeen bestuurslid bij S4A. Zij onderhoudt de website en is actief betrokken bij de projecten van S4A. Lysanne heeft een bachelor Media & Cultuur en een master Political communication afgerond. Ook heeft zij Midden-Oosten Studies gestudeerd en was zij twee jaar werkzaam op een hogeschool als mentor. Door haar combinatie van communicatie, ervaring in het onderwijs en Midden-Oosten kennis hoopt Lysanne een mooie bijdrage te kunnen leveren aan S4A.